Grey Dog Software

Go Back   Grey Dog Software > Bowl Bound College Football >

Bowl Bound College Football Mods

Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Reply
Thread Tools Display Modes
  #16  
Unread 03-13-2006, 09:52 PM
BigDaddyCool's Avatar
BigDaddyCool BigDaddyCool is offline
New Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 36
Default

Sure there is, in fact I do it all the time.

Just go to the file directory where your fields are contained (C:\Program Files\GDS\Bowl Bound College Football\graphics\Fields) and replace the default fields with fields of your own design. Just be sure to back-up your originals first.

Oh, and as to the Boise State field...
Attached Images
File Type: jpg fieldnormal.jpg (30.1 KB, 773 views)
Reply With Quote
  #17  
Unread 03-28-2006, 10:32 AM
Vance Elderkin Vance Elderkin is offline
New Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 2
Default Thanks!

Thanks for the neat blue field.

Now...does anyone know proper code to get customized end zones and field logos to show up during bowl games? All I get is the defaults.
Reply With Quote
  #18  
Unread 07-15-2006, 12:19 PM
BigDaddyCool's Avatar
BigDaddyCool BigDaddyCool is offline
New Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 36
Default

Just replace the default logos with the ones you want in the game. You'll need to rename them defaultleft and default right in order to make them work properly. Put them in the C:\Program Files\GDS\Bowl Bound College Football\graphics\Endzones folder and start up the game. When you go to the field you should have the proper logos in the endzone. The same holds true for midfield logos and they should go in the C:\Program Files\GDS\Bowl Bound College Football\graphics\Fieldlogo folder.
Reply With Quote
  #19  
Unread 07-15-2006, 12:49 PM
Scott Vibert Scott Vibert is offline
Grey Dog Software
 
Join Date: Sep 2004
Location: My Computer
Posts: 410
Default

One thing to be aware of, at least right now the turf images only get picked up if the game site is a Dome.
__________________
Scott Vibert
Grey Dog Software
Reply With Quote
  #20  
Unread 07-16-2006, 06:20 PM
BigDaddyCool's Avatar
BigDaddyCool BigDaddyCool is offline
New Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 36
Default

Unless you actually make copies of all of the turf files, put them in another folder as backups, and rename the turf or artificial files as normal in order to force the game to use those images.
Reply With Quote
  #21  
Unread 10-04-2006, 05:48 PM
cwell2314 cwell2314 is offline
New Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Hillsborough, NC
Posts: 7
Default

Yo i would really like to have a Duke Football field template
Reply With Quote
  #22  
Unread 09-09-2007, 07:59 PM
blkdymnd blkdymnd is offline
New Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 5
Default

New player here

Is there any way to get stadiums customized to teams? Not as far as graphics as I have all I need for that, I'm asking if there is an naming extension you need to have a teams stadium show up or are you just stuck with whatever you name as the default?

For example, if I'm Washington and I play at Fresno State in week 1, can I get Fresno States logo's to show up and then get Washingtons logos's to show up when I get back home in week 2 without going in the file and changing the default each week? Thanks!

Great game!
Reply With Quote
  #23  
Unread 09-10-2007, 01:19 PM
Cooleyvol's Avatar
Cooleyvol Cooleyvol is offline
Phenom
 
Join Date: Apr 2005
Location: Union City, TN
Posts: 720
Default

Quote:
Originally Posted by blkdymnd View Post
New player here

Is there any way to get stadiums customized to teams? Not as far as graphics as I have all I need for that, I'm asking if there is an naming extension you need to have a teams stadium show up or are you just stuck with whatever you name as the default?

For example, if I'm Washington and I play at Fresno State in week 1, can I get Fresno States logo's to show up and then get Washingtons logos's to show up when I get back home in week 2 without going in the file and changing the default each week? Thanks!

Great game!
I believe there's a thread about this. You might have to look way back, but I'm pretty sure its possible.
Reply With Quote
  #24  
Unread 09-10-2007, 04:26 PM
Gallifrey Gallifrey is offline
New Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Seattle, Washington
Posts: 41
Default

I have done something like this using the default logo as a set for whomever I want to show up.
Reply With Quote
  #25  
Unread 09-10-2007, 05:12 PM
blkdymnd blkdymnd is offline
New Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 5
Default

I'll have to fiddle with the naming and see if I can get anything to come up. Otherwise I'll just configure the default one each week.
Reply With Quote
  #26  
Unread 06-13-2017, 07:43 AM
dbcomp dbcomp is offline
New Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 3
Default

Hi
I am new member of this forum.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Array [all_times_are_gmt_x_time_now_is_y]


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.